Condoleance / bidprentje

Condoleance

‘Met innige deelneming’ of ‘veel sterkte’ schrijft u op het kaartje of de brief die u stuurt aan iemand die een dierbare verloren heeft. Het is mooi om op die manier van u te laten horen. Als u naast die standaarduitdrukkingen ook nog wat persoonlijks wilt 

                         

schrijven, maar de woorden niet kunt vinden, biedt Woordenvanwaarde.com uitkomst. In een (telefonisch) gesprek probeert een medewerker duidelijk te krijgen wat de overledene voor u betekende en wat u de nabestaande(n) wilt meegeven. Uw woorden, op papier gezet door Woordenvanwaarde.com, vormen zo het spreekwoordelijke hart onder de riem voor iedereen die een dierbare verloor. 


Gedachteniskaartje/bidprentje

Geen mens is bij zijn eigen uitvaart. Gelukkig zijn er talloze mogelijkheden om al vóór uw overlijden aan te geven hoe u wilt dat uw uitvaart eruit komt te zien. Dat geldt zeker ook voor de herdenkingsdienst waarin tekst een bijzondere rol speelt. Uw woorden op een bidprentje of ander gedachteniskaartje dat opgestuurd of uitgedeeld wordt aan belangstellenden bij de begrafenis of crematie maken dat definitieve afscheid persoonlijk. Woordenvanwaarde.com helpt met het opstellen van die laatste groet en schrijft ook teksten die in kerkdienst of andere herdenkingsbijeenkomst voorgelezen kunnen worden door voorganger(s) of nabestaanden.

Daarnaast is het mogelijk om, met door u zelf geleverde foto’s en door ons geschreven korte teksten, een PowerPoint presentatie te laten maken die op de dag van afscheid nemen vertoond kan worden.